LEADING GOLF CLUBS OF GERMANY E. V.

The 34 members of The Leading Golf Clubs of Germany, a community of values and quality, stand for golf culture at the highest level and above-average service. Sophisticated design and perfect greens are no longer unique selling points for golf clubs in our latitudes. Accordingly, attention to detail is a high priority. The term “feel-good quality” is becoming more and more important in all areas of a golf facility. It must be understood, internalized and lived by everyone who works there.

As a member of the Leading Golf Clubs of Germany, the Golfclub Beuerberg has accepted this challenge and offers golf culture at the highest level for the benefit of its members and guests. In addition to the best conditions on the tees, fairways and greens, great importance is attached to high service quality and excellent hospitality facilities.

The central element of the Leading Golf Clubs of Germany is the external quality control of the member clubs by means of a proven mystery test procedure. It is the only one that reveals the advantages and temporary weaknesses of a golf course throughout the entire season. Thus the mystery tests serve the responsible persons of the clubs as steering, quality and controlling instrument.

Image brochure:
Here you will find the current image brochure of the Leading Golf Clubs of Germany.

The Leading Golf Almanac:
Take a look at the Almanac 2018 of the Leading Golf Clubs of Germany, the Leading Golf Courses of Austria & the Leading Golf Courses of Switzerland. You can go directly to the e-paper by clicking here.

Green fee arrangement:
Members of a club belonging to the Leading Golf Clubs of Germany can play at other German Leading Golf Clubs at reduced prices. Further information is available here.

For further information please go to www.leading-golf.de.

LGCG 2018   LGCG D Karte19 klein      leading golf courses almanach         Imagebroschuere2018

Die 34 Mitglieder der Werte- und Qualitätsgemeinschaft The Leading Golf Clubs of Germany stehen für Golfkultur auf höchstem Niveau und überdurchschnittlichen Service. Anspruchsvolles Design und perfekte Grüns sind längst kein Alleinstellungsmerkmal mehr für Golfclubs in unseren Breitengraden. Dementsprechend nimmt die Liebe zum Detail einen hohen Stellenwert ein. Der Begriff „Wohlfühlqualität“ in allen Bereichen einer Golfanlage gewinnt immer mehr an Bedeutung. Er muss von allen Personen, die auf einer Golfanlage tätig sind, verstanden, verinnerlicht und gelebt werden.

Als Mitglied der Leading Golf Clubs of Germany nimmt der Golfclub Beuerberg diese Herausforderung an und bieten zum Wohle der Mitglieder und Gäste Golfkultur auf höchstem Niveau. Neben den besten Bedingungen auf den Abschlägen, Fairways und Greens wird größter Wert auf hohe Servicequalität und ausgezeichnete Gastronomie gelegt.

Zentrales Element der Leading Golf Clubs of Germany ist die externe Qualitätskontrolle der Mitgliederclubs mittels eines bewährten Mystery-Testverfahrens. Es ist das einzige, das über die ganze Saison hinweg Vorzüge und temporäre Schwachstellen einer Golfanlage aufzeigt. Somit dienen die Mystery-Tests den Verantwortlichen der Clubs als Steuerungs-, Qualitäts- und Controllinginstrument.

Imagebroschüre:
Hier finden Sie die aktuelle Imagebroschüre der Leading Golf Clubs of Germany.

The Leading Golf Almanach:
Werfen Sie einen Blick in den Almanach 2018 der Leading Golf Clubs of Germany, der Leading Golf Courses of Austria & der Leading Golf Courses of Switzerland. Direkt zum E-Paper gelangen Sie hier.

Greenfee-Abkommen:
Mitglieder eines Clubs, der den Leading Golf Clubs of Germany angehört, können bei anderen deutschen Leading-Golfclubs zu reduzierten Konditionen spielen. Weitere Informationen erhalten Sie hier.

Weitere Informationen unter www.leading-golf.de.

LEADING GOLF BEDEUTET:

• Golfkultur auf höchstem Niveau